УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Информации за регистрација

За да можете да нарачувате производи, секој купувач мора да се регистрира, а тоа го прави многу лесно, кликнувајќи на линкот – „регистрирај се“.

Откако еднаш корисникот се регистрира, ќе добие од нас корисничко име и лозинка што ги користи при секое влегување во продавницата на PROMOCIJA.COM.MK.

Набавката на производите се врши со клик, секој одбран производ се става во кошничка и при завршување со купувањето веднаш се влегува во системот на наплата. Начинот на плаќање е со профактура односно плаќање на сметка. На регистрираната е- пошта веднаш се добива нотификација за тоа што купувачот одбрал, односно добива про ф-ра за уплата. Нарачката се смета за потрвдена доколку се уплати фактурата за 1-2 дена, во спротивно истата ќе се рачуна за откажана.

Достава на производите по прием на уплата на адреса во Скопје се врши за 1-3 дена. За достава надвор од Скопје трошокот за деливери копанијата е на Ваша сметка. Доколку се случи некој одбран производ моментално да не биде на залиха, т.е. во тој момент да го немаме производот, веднаш му се јавува на купувачот и лично се договараат за испораката на истиот.

Информации за плаќањето

Плаќањето во продавницата на PROMOCIJA.COM.MK функционира со плаќање по жиро сметка според нарачката (по завршувањето со купувањето на производите, на регистрираниот имејл, ви стига профактура за плаќање), како и плаќање со кредитни или дебитни картички преку терминал на Халк банка. По плаќањето производите се испорачуваат.

Информации за испорака

Испораката на производите со вредност над 1000 денари ја вршиме бесплатно преку наш доставувач во Скопје

За нарачки со износ под 1000 ден на територија на Скопје и за нарачки надвор од Скопје трошокот за деливери компанијата е на Ваша сметка, не одговараме за рокот на испорака на деливери компанијата.

Рокот за испорака на производите е 5 работни дена.

Производите ќе бидат  подготвени за превземање во рок од 24 часа во работни денови од приемот на нарачката.

Политика за враќање на производите

Доколку испорачаниот производ е оштетен или нефункционален, PROMOCIJA.COM.MK го заменува истиот. Замена на производите вршиме во рок од 5 работни дена. Замената на територија на град Скопје е бесплатна. Надвор од Скопје транспортот е на сметка на купувачот.

Што ако купувачот не го превземе пакетот?

Доколку не сте достапни на напишаната адреса за достава, деливери компанијата го враќаат пакетот со производи кај нас.
Со претходна телефонска проверка на нарачката се намалува ризикот за враќање на производите.

Гаранција на производите

Сите производи имаат стандардна фабричка гаранција во рангот на производи за промоција.

Понекогаш заради голем број на добавувачи-производители бојата на артиклот може да се разликува во однос на сликата.

Заради голем број на добавувачи-фабрики понекогаш димензијата на артиклот може да се разликува во однос на зададените.